Fenntarthatósági stratégia

P&G Professional Fenntarthatósági stratégia

.

A P&G Professional tisztában van a tisztítószerek környezetre gyakorolt hatásaival, akár a felhasznált nyersanyagokról, akár a keletkezett hulladékról legyen szó. Hiszünk abban, hogy a fenntartható gondolkodás egyik alappillére a tisztaság.

A P&G Professional úgynevezett "Green & Clean" programjában olyan professzionális felhasználásra tervezett termékek szerepelnek, melyek élettartamuk főbb fázisai során minimálisan befolyásolják a környezetre és az emberekre gyakorolt hatást.

A programban csak olyan termékek vehetnek részt, amelyek:

  • ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ anyagból készült csomagolásban kaphatók, így csökkentik a környezetbe jutó műanyaghulladék mértékét.
  • HATÉKONY erőforrás – felhasználás a kiváló termékteljesítménynek és/vagy a fenntartható gyártási folyamatoknak köszönhetően.
eco

P&G Professional fenntarthatósági stratégia

eco
eco

Miért a P&G Professional?

Megbízható termékek
Megbízható, többcélú termékeink segítenek munkatársainak abban, hogy már az első alkalommal sikeresen végezzék el a munkát.
Ügyfélszolgálat
A P&G Professional csapata teljes mértékben elkötelezett az Ön elégedettsége mellett, köszönhetően a hatékony megoldásoknak, amelyeket kifejezetten Önnek terveztek.
Teljes forgalmi érték
A takarítás mindennapos tevékenység, amely idő- és erőforrásbefektetést igényel. A megközelítés módja azonban nagy hatással lehet a bevételre és a nyereségre.

Felkeltette érdeklődését valamelyik termékünk vagy megoldásunk?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.