P&G Professional

P&G Professional

 

A P&G Professional a Procter & Gamble vállalat részlege, amely professzionális megoldásokat kínál a mosás, mosogatás és takarítás terén. Páratlan termékei kulcsfontosságú szerepet játszanak a különböző vállalkozások szolgáltatásaiban, és hozzájárulnak azok üzleti sikereihez, hiszen "számítanak a részletek".

 

A P&G Professional márka története

 

A P&G Professional a Procter & Gamble megbízható márkáira és a vállalat erős piaci pozíciójára épül, emellett jól ismeri felhasználóinak egyéni elvárásait és igényeit. Az általa kínál termékek a különböző iparágak széles skáláját szolgálják ki, így jelentős szerepet töltenek be a vendéglátás és étkeztetés, az épület-karbantartás, az oktatási intézmények, a szálláshelyek és az egészségügyi intézmények mindennapi működésében.  

A P&G Professional tisztában van a szolgáltatóiparban nyújtott tisztaság fontosságával. 

Tudja, hogy a vendégek és ügyfelek első benyomása rendkívüli jelentőséggel bír, és mindenki számára emlékezetes marad. Üzleti partnereit a professzionális takarításban épp ezért innovatív technológiák alkalmazásával könnyíti meg. A P&G Professional tisztában van a fogyasztói elvárásokkal, és mindent megtesz annak érdekében, hogy termékeivel és szolgáltatásaival segítse ügyfeleit ezen igények kielégítésében.

Bizonyított, hogy a vendégek és ügyfelek felfigyelnek a tiszta és friss illatot árasztó környezetre, amely hatással van rájuk. A P&G Professional termékekkel pozitív benyomást és elégedettséget kelthet vendégeiben, és ez, az üzleti sikerekhez is nagy mértékben hozzájárulhat.

Miért a P&G Professional?

Megbízható termékek
Megbízható, többcélú termékeink segítenek munkatársainak abban, hogy már az első alkalommal sikeresen végezzék el a munkát.
Ügyfélszolgálat
A P&G Professional csapata teljes mértékben elkötelezett az Ön elégedettsége mellett, köszönhetően a hatékony megoldásoknak, amelyeket kifejezetten Önnek terveztek
Teljes forgalmi érték
A takarítás mindennapos tevékenység, amely idő- és erőforrásbefektetést igényel. A megközelítés módja azonban nagy hatással lehet a bevételre és a nyereségre.
Termékek márkái

Felkeltette érdeklődését valamelyik termékünk vagy megoldásunk?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.