Kórházak

Javítani szeretne a kimosott textília minőségén, vagy az edények és a toalettek tisztaságán? Keresi az utat a költségek csökkentésére? Értjük az igényeit és problémáit. Gondoskodunk róla, hogy a textília higiénikusan tiszta, fertőtlenített és foltmentes legyen, valamint ne okozzon bőrirritációt és egyben hosszú élettartamot biztosítsunk neki. Konyhai megoldásunk biztosítja, hogy az edények gyorsan és hatékonyan legyenek elmosva és az egész konyha ragyogóan tiszta legyen, mindezt a szigorú higiéniai előírások betartásával. A hatékony és többfunkciós tisztítószereknek köszönhetően a megszokott takarítás is kiváló minőségű, gyors és egyszerű lesz.

Csehországban már 30 éve foglalkozunk a textília professzionális mosásával, és ez idő alatt piacvezetővé váltunk munkatársaink minőségének, termékeinknek és a know-how-nak köszönhetően. Megoldásainkat a nagy oktatókórházak és a kereskedelmi mosodák is használják. Gazdag tapasztalatokkal rendelkezünk a kórházi és mosodai textília problémáinak terén, valamint a higiéniai követelmények terén is. Képesek vagyunk segíteni az energiafogyasztás optimalizálásában és az új mosodák tervezésében.

A konyhai takarítás és az általános takarítás területén a Procter&Gamble Professional termékekre épülő professzionális megoldásainkat kínáljuk, amelyek kifejezetten a professzionális üzemek számára lettek kifejlesztve, és a Jar vagy a Mr. Proper márkák csúcstechnológiáit alkalmazzák. A megoldások célja, hogy a termékek hatékonyak, egyszerűek és használat közben biztonságosak legyenek, mindezt a higiéniai előírásoknak megfelelően.