Rólunk

A Professional support s.r.o. cég a Procter&Gamble Professional közvetlen forgalmazó partnere. Cégünk történelme egészen 2006-ig nyúlik vissza, amikor a Procter&Gamble termékeket használó kereskedelmi mosodákkal foglalkozó műszaki és szerviztámogató csapat függetlenedett. Kezdettől fogva a Procter&Gamble hivatalos szervizpartnereként működünk, professzionális üzemek számára és mint a P&G Professional termékcsalád forgalmazója.

Mindig igyekszünk maximálisan megérteni az ügyfeleinket és vállalkozásaikat. Igényei és kívánságai alapján megtervezzük a hozzájuk illő megoldásokat – legyen szó egy nagy kereskedelmi mosodáról vagy egy kis vendégházról. Ezután már csak arra kell összpontosítania, ami igazán lényeges – az ügyfelekre és a vállalkozása működésére.

Tapasztalatainknak, termékminőségünknek, műszaki know-how-unknak és az ügyfelekhez való hozzáállásunknak köszönhetően fokozatosan vezető céggé váltunk a kereskedelmi mosodák területén. Tevékenységi körünket lépésről lépésre kiterjesztettük a professzionális mosogatás, konyhai takarítás és a professzionális üzemben történő általános takarítási területekre is. Nem csupán termékértékesítést, de megbízható szervizelést, adagoló berendezések telepítését és beállítását, energiafogyasztás optimalizálását, higiéniai tervek elkészítését és egyéb tanácsadási szolgáltatásokat is kínálunk.

Az elégedett ügyfeleink között tudhatjuk a kereskedelmi mosodákat, kórházakat, szociális intézményeket, szállodákat és vendégházakat, iskolai étkezőket, éttermeket és egyéb létesítményeket.

Gyártók, akik termékeit kínáljuk

Felkeltette érdeklődését valamelyik termékünk vagy megoldásunk?
Ne habozzon és lépjen velünk kapcsolatba