Szociális létesítmények

A frissen kimosott textília illata, a pihe-puha törölközők és a tökéletesen kitakarított szoba ragyogó fényei képesek együtt megteremteni az otthon kényelmének érzését. Ügyfeleinek második otthonát hozza el, és szeretné, hogy elégedettek legyenek és otthoniasan érezzék magukat? Csökkentenie kell a mosási és takarítási költségeket?

Megértjük az Ön és ügyfelei igényeit és problémáit. Gondoskodunk róla, hogy a textília tiszta, illatos és egyben fertőtlenített legyen. Hosszú élettartama megőrzésére is törekszünk, nem számít, hogy professzionális ágyneműről vagy az ügyfelei személyes textíliáiról van szó. Konyhai megoldásunk biztosítja, hogy az edények gyorsan és hatékonyan el legyenek mosva, valamint az egész konyha higiénikus tisztasággal ragyogjon. A hatékony és többcélú tisztítószereknek köszönhetően az ügyfelei szobáinak, közös helyiségeknek és toaletteknek takarítása egyszerű és gyors.

Csehországban több mint 30 éve foglalkozunk a textília professzionális mosásával, és ez idő alatt piacvezetővé váltunk munkatársaink minőségének, termékeinknek és a know-how-nak köszönhetően. Megoldásainkat nem csupán különféle szociális ellátó intézmények használják, de a nagy kórházak és kereskedelmi mosodák is. Igényei és gépi felszereltsége alapján személyre szabott megoldást tervezünk Önnek – legyen szó automata adagolós professzionális mosógépről, vagy kis háztartási mosógépről. Az általunk kínált Ariel 1 Wash mosási rendszer kifejezetten a szociális intézményekben történő mosásra lett kifejlesztve.

A konyhai takarítás és az általános takarítás területén a Procter&Gamble Professional termékek használatával professzionális megoldásokat kínálunk, amelyek kifejezetten a professzionális üzemek számára lettek kifejlesztve, és a Jar vagy a Mr. Proper márkák csúcstechnológiáit alkalmazzák. Az egyéni megoldások célja, hogy a termékek hatékonyak, egyszerűek, és használatukkor biztonságosak legyenek, ugyanakkor megfeleljenek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak is.