Iskolák és iskolai étkezdék

Szeretné, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az iskolában, és szívesen járjanak az iskolai étkezőbe? Szeretne javítani az étkezők, tantermek vagy toalettek tisztaságán? Szeretné, hogy a helyiségek, ahol diákjai és tanárai tartózkodnak tökéletesen tiszták és kellemes illatúak legyenek? Csökkentenie kell a mosogatás, vagy a takarítás költségeit?

Megértjük igényeit és problémáit. Gondoskodunk róla, hogy az edények ragyogóan tiszták, keményítőfoltoktól mentesek legyenek, a folyosók burkolata tisztaságtól tündököljön és a személyzet textíliája pedig tökéletesen legyen kimosva. Segítünk a higiéniai tervek elkészítésében, az alkalmazottak átképzésében és a higiéniai ellenőrzés sikeres elvégzésében is.

A konyhai takarítás és a közös helyiség takarítása területén a Procter&Gamble Professional termékekre épülő professzionális megoldásainkat kínáljuk. Ezek a termékek a Jar és a Mr. Proper márkák technológiáit alkalmazzák, és kifejezetten professzionális használatra készültek, beleértve a professzionális mosogatógépeket is. Termékeink rendkívül hatékonyak, egyszerűek, használatuk biztonságos, ugyanakkor megfelelnek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak is.

Csehországban több mint 30 éve foglalkozunk a textília professzionális mosásával, és ez idő alatt piacvezetővé váltunk munkatársaink minőségének, termékeinknek és a know-how-nak köszönhetően. Nem csupán az iskoláknak, de a szociális ellátó intézményeknek, kórházaknak és a kereskedelmi mosodáknak is segítünk. Igényei és gépi felszereltsége alapján személyre szabott megoldást tervezünk Önnek – legyen szó automata adagolós professzionális mosógépről, vagy kis mosógépről.