Az e-shop használati feltételei

Árurendelés a Professional support Kft., cg. szám: 1109026021, székhely: Árok utca 3, 2500 Esztergom (továbbiakban mint ,,Professional support Kft.“) vállalat web-megrendelő rendszerén keresztül (továbbiakban mint ,,e-shop“), kizárólag regisztrált, a Professional support Kft. vállalattal szerződéses kapcsolatban álló ügyfelek számára lehetséges.

Az áru vételára, fizetési feltételek, szállítás és az áru beszerzése, valamint a Professional support Kft. által kínált áru értékesítése során a felek kölcsönös jogait és kötelezettségeit szabályozó egyéb üzleti feltételeket a megkötött adásvételi keresztszerződés határozza meg.

Amennyiben már a Professional support Kft. ügyfele és hozzáférési adatokat szeretne kapni az e-shophoz, forduljon kérem a Professional support Kft. értékesítési képviselőjéhez, vagy használja a Professional support Kft. weboldalán található elérhetőségeket. Amennyiben még nem ügyfelünk, és szeretne velünk együttműködni, vegye fel velünk a kapcsolatot. Termékeinket kizárólag gazdasági szervezetek számára forgalmazzuk, háztartásokba és hétköznapi fogyasztók számára nem áll módunkban forgalmazni azokat.