Karrier

Kik vagyunk és kit keresünk?

Egy magáncég vagyunk, ahol mindenki ismer mindenkit, mindenki számára egyértelmű a felelőssége és mindenki munkája azonnal látható. Ügyes, független, munkájukat élvező embereket keresünk, akiknek az eredmény elérése érdekében nincs szükségük felettesük állandó felügyeletére. Az emberek a legfontosabbak számunkra, és azt akarjuk, hogy elégedettek legyenek, fejlődjenek és élvezzék a munkájukat. Az embereink segítik egymást, tanácsokat adnak és összességében jól kijönnek egymással. Munka után szívesen elmennek sportolni, sörözni, vacsorát vagy születésnapi ünnepséget szerveznek, és mindehez nincs szükségük HR-re.

A Professional support egy ügyfél-orientált cég, ahol az ügyfél a legfontosabb minden ember számára. Cégünkben cseh/szlovák nyelven beszélünk, de használjuk az angolt, németet vagy magyar nyelvet is. Nem várjuk el az emberektől, hogy a kezdés után azonnal tudjanak mindent, amire szükségük van a munkájuk elvégzéséhez. Kezdés után gondoskodunk az újoncokról, és fokozatosan sok éves know-how-t, tudást és készségeket adunk át nekik. Ugyanakkor, de az első naptól kezdve valódi projekteken vagy valódi ügyfelekkel dolgoznak, és értéket hoznak a vállalat számára.

Hogyan működik a kiválasztási eljárás?

Egyszerűen. Küldje el önéletrajzát és 14 napon belül értesítjük, ha találunk Önnek egy megfelelő pozíciót. Ezt követően 2-3 megbeszélésre hívjuk meg Önt a cég érintett munkatársaival, mindig közvetlen felettessel és legalább az egyik tulajdonossal. A kiválasztási eljárás számunkra kétirányú folyamat. Mi válasszuk ki Önt, de ugyanakkor Ön is minket választ ki. Ezért szeretnénk, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzen, és biztos legyen abban, hogy helyes döntést hoz. Minden kérdésére válaszolunk, megmutatjuk Önnek, hogyan néz ki gyakorlatban a velünk való munka, ügyfelekkel vagy a cég többi emberével találkozik.

Amennyiben szeretne nálunk dolgozni, de a nyitott pozíciók között nem talál olyan állást, amelyik érdekelné, vagy épp nem keresünk új munkatársat, ne féljen felvenni velünk a kapcsolatot. Talán Önnek köszönhetően felgyorsítunk egy projektet.

Jelenleg keressük

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.

Amennyiben továbbra is szeretne nálunk dolgozni, küldje el önéletrajzát és motivációs levelét. Ügyes emberekből sosem elég. Kapcsolatfelvételi e-mail: info@profsupport.hu.