Mosodák

Zavarják az üzemeltetési költségek, vagy a tiszta textília minősége? Megértjük azokat a problémákat, amelyekkel a nagy és kisebb mosodák is szembesülnek, és tudjuk, hogyan kell őket megoldani. Gondoskodunk a textília tökéletes kimosásáról, csökkentjük a mosási folyamat által bekövetkező kopást, segítünk az új textília kimosásával, megoldást találunk a különböző folttípusokra, segítünk a szennyvízzel kapcsolatos problémákban, kioktatjuk a személyzetét és csökkentjük a teljes mosási költéségét.

Nem univerzális megoldásokat kínálunk, hanem gondosan figyelembe vesszük az üzeme sajátosságait. Az eredmény ezért pontosan megfelel majd az Ön igényeinek, lehetőségeinek és kívánságainak. Optimális eredményeket biztosítunk Önnek a lehető legalacsonyabb költségek mellett. Arra összpontosítunk, hogy csökkentsük az 1 kg kimosott textília összköltségét, állítsuk be a mosási folyamatot, és olyan terméket biztosítsunk Önnek, amelynek köszönhetően a tökéletesen kimosott textíliával büszkélkedhet. A mosás minőségét független és akkreditált szlovákiai és külföldi laboratóriumokkal együttműködve teszteljük és tanúsítjuk.

Több mint 30 éve foglalkozunk mosodákkal Csehországban, és ez idő alatt piacvezetővé váltunk munkatársaink minőségének, termékeinknek és a know-how-nak köszönhetően. Megoldásaink a Procter&Gamble Professional technológiáit és termékeit ötvözik saját termékeinkkel, amelyeket a gyakorlatból szerzett tapasztalataink alapján hoztunk létre. A nagy kereskedelmi mosodák számára a Professional Support System márkanév alatt kínálunk megoldásokat. Kisebb mosodák számára az Ariel 1 Wash rendszert kínáljuk. Képesek vagyunk Önnek segíteni a mosoda átfogó optimalizálásában, valamint egy teljesen új mosoda tervezésében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink hosszú távú partnerévé váljunk, és mindig számíthassanak ránk.

Tunelová pračka