Szállodák

A tökéletesen megvetett ágy, a fehér lepedők, a pihe-puha törölközők és az illatos és tiszta fürdőszoba együtt keltik az első benyomást a szállodai szobába belépve. Szeretné, hogy tökéletes legyen? Szeretné, hogy vendégei újra visszatérjenek Önhöz? Keresi az utat, hogyan javítson a kimosott textília minőségén és az edények és toalettek tisztaságán? Csökkenteni szeretné a mosási és takarítási költségeit? Megértjük a nagy és kis szállodák, valamint a panziók igényeit és problémáit. Gondoskodunk róla, hogy a textília tiszta, illatos és hosszú élettartamú legyen. Konyhai megoldásunk biztosítja, hogy az edények gyorsan és hatékonyan legyenek elmosva, és az egész konyha higiénikus tisztasággal ragyogjon. A hatékony és többcélú tisztítószereknek köszönhetően a közös helyiségek, szobák és toalettek takarítása gyors és egyszerű. Segítünk a higiéniai tervek elkészítésében, az alkalmazottak átképzésében és a higiéniai ellenőrzés sikeres elvégzésében is, mert számít az első benyomás.


A textília professzionális mosásával több mint 30 éve foglalkozunk, és ez idő alatt piacvezetővé váltunk munkatársaink minőségének, termékeinknek és a know-how-nak köszönhetően. Termékeinket szállodák, szociális ellátó intézmények, kórházak és kereskedelmi mosodák használják. A szállodák igényeinek megfelelően fejlesztettük ki az Ariel 1 Wash rendszert, amely már az első mosás után tökéletesen tiszta textíliát biztosít. Igényei és gépi felszereltsége alapján személyre szabott megoldást tervezünk Önnek – legyen szó automata adagolós professzionális mosógépről, vagy kis háztartási mosógépről.

A konyhák, szobák és a közös helyiségek takarítási területén a Procter&Gamble Professional termékekre épülő professzionális megoldásainkat kínáljuk. Termékeinket kifejezetten professzionális üzemek számára hoztuk létre és a Jar vagy a Mr. Proper márkák csúcstechnológiáját alkalmazzák. Az általunk kínált megoldások a hatékonyságra, egyszerűségre és használatukkor a biztonságra törekednek.