Éttermek

A ragyogóan fehér terítő, a hibátlanul elmosott poharak és tányérok, valamint a tökéletesen tiszta és illatos toalett is hozzájárul az étterem első benyomásához. Szeretne ügyfeleiben tökéletes első benyomást kelteni, és szeretné, hogy a vendégek örömmel térjenek vissza Önhöz? Csökkentenie kell a mosás és takarítás költségeit? Értjük a nagy és kis éttermek igényeit és problémáit, és bevált megoldásokat kínálunk Önnek. Gondoskodunk róla, hogy a tányérok és evőeszközök fényesen tiszták és a poharak foltmentesek legyenek, a fehér terítők tökéletesen ki legyenek mosva és a toalettek ragyogjanak a tisztaságtól. Segítünk a higiéniai tervek elkészítésében, az alkalmazottak átképzésében és a higiéniai ellenőrzés sikeres elvégzésében is, mert számít az első benyomás.

Az éttermi konyhák és egyéb helyiségek takarítására a Procter&Gamble Professional termékekre épülő professzionális megoldásainkat kínáljuk. Kifejezetten a gasztronómiai üzemek számára lettek kifejlesztve, beleértve a professzionális mosogatógépeket is, és a Jar vagy a Mr. Proper márkák csúcstechnológiáit alkalmazzák. Termékeink célja a hatékony, egyszerű és biztonságos használat.

Csehországban több mint 30 éve foglalkozunk a textília professzionális mosásával, és ez idő alatt piacvezetővé váltunk az általunk nyújtott szolgáltatásoknak és megoldásoknak köszönhetően. Nem csupán az éttermekkel és étkezőkkel működünk együtt hosszú távon, de a szállodákkal, szociális ellátó intézményekkel, kórházakkal és kereskedelmi mosodákkal is. Igényei és felszereltsége alapján személyre szabott megoldást kínálunk Önnek.